Hem > främlingsfientliga, muslimfientliga, sverigedemokrat, sverigedemokraterna, Uncategorized > SD angrep barnfamiljer och hotade gravid

SD angrep barnfamiljer och hotade gravid

augusti 9, 2010

Här pratar SD om lag och ordning men hur ska det gå till när partiet befolkas utav personer likt Stig Werner som blivit utkastad som nämndeman, man ger sig på barnfamiljer och gravid när inga kom när partiet ordnade möte och flera partiföreträdare är dömda brottslingar som angripit en utvecklingsstörd handikappad person bara för att denne kritiserat partiet . Vidare är tre stycken höga partimedlemmar rånmisstänkta och förhandlingar kommer att hållas innan valet sägs det.

”har visat sig uppenbart olämplig som nämndeman och hans fortsatta medverkan i den dömande verksamheten bedöms skada allmänhetens förtroende för rättsskipningen”

SD NEJ TACK !

http://www.blt.se/nyheter/solvesborg/(2048013).gm

http://www.blt.se/nyheter/karlshamn/sverigedemokrat-tvingas-sluta-som-namndeman(1991776).gm

http://www.blt.se/nyheter/solvesborg/wiehe-rasar-efter-sds-sommarmote(2050374).gm

http://www.vf.se/node/67153

Annonser
 1. Mikael Eskilandersson
  augusti 10, 2010 kl. 7:01 e m

  Du sprider bara lögner som vanligt. Som när du spred ut att Ted Ekeroth skulle ha avslöjat vem mördaren i Landskrona var och därför inte borde vara kandidat till riksdagen. Ted har aldrig varit kandidat till riksdagen….

  • augusti 10, 2010 kl. 7:12 e m

   Lögn Nej du Örkelljungamannen Ted spydde galla över sd och valberedningen på sin Facebook för att han inte nominerats utan som han skrev massa okända och vad i helvete har dessa gjort för att komma före honom. En klart bitter liten judepojk fick gå hem med svansen mellan benen medans hans bror kom med. Men att va med i SD är en skam detta lilleputtparti kommer ändå ingen vart med sin muslimfientlighet och främlingsfientlighet. Sen ge sig på barn gravida och handikappade tvi fyfan.

 2. Tommy Hansson
  augusti 10, 2010 kl. 10:33 e m

  ”SD angrep barnfamiljer och hotde gravid…” Snart får väl SD skulden för Moder Teresas död också.

 1. No trackbacks yet.
Kommentarer inaktiverade.
%d bloggare gillar detta: