Hem > främlingsfientliga, muslimfientliga, sverigedemokrat, sverigedemokraterna, Uncategorized > En röst på sverigedemokraterna är bortkastad

En röst på sverigedemokraterna är bortkastad

maj 22, 2010

Ännu ett bevis på att en röst på det främlingsfientliga och rasistiska enfrågepartiet inte leder någon vart utan kommer bara att leda till kaos och att man kastat bort sin röst. Inte något parti kommer att samarbeta med SD.

http://www.blt.se/nyheter/karlskrona/fp-politiker-kan-tanka-sig-samarbete-med-sd(1935346).gm

http://www.sydsvenskan.se/sverige/article880592/Flort-med-kaldéer-ogillas-i-SD-leden-Svart-nar-udda-sangkamrater-ska-samsas.html

Annonser
 1. kalle008
  maj 24, 2010 kl. 2:43 e m

  Så tycker inte jag. Varje röst på SD är ett tecken till övriga partier. För varje röst på SD ökar viljan hos andra partier att spela så att man får över sympatisörer till KD, till C, till S, till M, till FP.

  Men en sak till: jag tycker att det är bra att det finns en sajt som denna. Ni är visserligen osmakliga och har ibland en verkligt låg ton i resonemangen, men till er heder måste jag säga att ni är väldigt tydliga.

  Med tanke på er karakteristik av SD som ”främlingsfientliga och rasistiska enfrågepartiet” så tycker jag att inget hindrar att man ljuger starkt om V, där ni väl har ert andliga tillhåll.

  Mvh

 1. No trackbacks yet.
Kommentarer inaktiverade.
%d bloggare gillar detta: