Kenneth Sandberg lämnar SD

april 24, 2010

Kenneth Sandberg eller Mr Sverigedemokrat som han även benämns lämnar nu SD, orsaken sägs vara att partiet blivit för mesiga i flyktingfrågan under partiledaren Jimmie Åkessons tid.

Sen precis som media rapporterat om har över 40% utav de som valdes in 2006 lämnat partiet.

”Kenneth Sandberg menar också att partiledningen toppstyr partiet ( De fyras gäng ) . De flesta med avvikande åsikter har rensats ut, hävdar han. Han kallar partiet oärligt.

– Man har ingen dold agenda men man har ett dubbelt budskap. Partiets program är egentligen mycket radikalare än ledningen vill låta påskina. Man ligger lågt på profilfrågan. Det är invandringen det handlar om. Det är ingen hemlighet. Det vet ju alla, säger han.”

SD håller på att sönderfalla

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1751673/sd-s-sonderfall

Jimmie Åkesson har tappat greppet om SD

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1751663/sd-tappar-greppet

Jimmie Åkesson lovar stort men håller tunt precis som SD:s listor till valet 2010

”Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson säger till Expressen att han bara kan vädja till väljarna om en ny chans.
– Jag är den förste att erkänna att vi växte lite för snabbt i förra valet. Vi skulle kunna fylla alla de tomma stolarna idag  (KNAPPAST ! ). Vi har vuxit och vi har mognat. Vi kommer att ha bredare listor, och vi kommer att kunna värva människor med en helt annan erfarenhet av politiskt arbete, säger han.”

http://www.val.se/val/val2010/valsedlar/K/rike/valsedlar.html

Annonser
  1. SD ner - Svenskarnas parti upp?
    april 26, 2010 kl. 7:09 e m

    Medlemmarna lämnar SD i en rasande fart men de lär ju inte försvinna utan många lär gå med i Svenskarnas parti (www.svenskarnaspart.se) istället och dom är ju allt annat än liberala utan vill utvisa ALLA som inte är svenskar….

  1. No trackbacks yet.
Kommentarer inaktiverade.
%d bloggare gillar detta: